NewsAll news

چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۳ - ۸:۳۴

هلمند پوهنتون  نن د علماءو د لویي دورې سندونو د ارزوني په پار زرګونو علماءو د ازمویني کوربه و، چي د یادي ازمویني په افتتاحیه مراسمو کي د لوړو زده کړو وزارت د دیني جامعاتو او تخصصاتو لوی  رئیس مولوي اسد الله فرید صاحب،
د ازموینو ملي ادارې مشر رئیس شیخ الحدیث مولوي عبدالب.ا.قــي حق...ـــانــي صاحب،
 د لوړو زده کړو وزارت د اسنادو ارزوني محترم رئیس مولوي غوث الدین خالد،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴۳

اطلاعه تبدلیي محصلان از روزانه به شبانه

همانطوریکه در جریان هستید، بر اساس تصمیم شورای وزارت تحصیلات عالی، تبدیلدی محصلان از پوهنتون های روزانه به شبانه تا اطلاع ثانوی متوقف شده بود،
بر اساس دستور جدید وزارت محترم تحصیلات. . .

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۳ - ۸:۳۴

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴۳

اطلاعه تبدلیي محصلان از روزانه به شبانه

بر اساس دستور جدید وزارت محترم تحصیلات. . .
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۶ - ۱۰:۱۲

هلمند پوهنتون د غونډو تالارکي د شرعیاتو پوهنځی اړوند د اسلامي ثقافت څانګي ته د شل تنه د نوي معرفي سوي استادانو، د ښه راغلاست په موخه غونډه دایره سوه. . .
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۹:۴۲

بیانیه شاهزاده هری نشان دهنده همه اشغال هاست!

روز: یکشنبه
تاریخ: 1401/10/18
طی یک نشست در سالن اجتماعات دانشگاه هلمند، بیانیه شاهزاده هری به شدت محکوم شد.
این نشست از سوی کمیته ارزش های دینی دانشگاه هلمند برگزار شد.
جلسه با آیاتی. . .